maanantai 4. lokakuuta 2010

Lähtiskö Lontooseen vai käviskö lääkärillä?

Pään on pakko koko ajan suunnitella jotain reissua jonnekin päin maailmaa. Jos ei muuta keksi, niin Lontoo voi aina pyöriä päässä. Sinne voisi mennä istumaan kirjakauppaan. Tai kirjakaupan ulkopuolelle. Tai yleensäkin vain istuskelemaan ja tuijottamaan maailmaa. Lennotkin ovat edullisia. Erityisesti jos käy mikä päivä vaan ja mihin vuorokauden aikaan tahansa ja ihan mikä kenttä vaan. Siis 300 eurolla vois oikeasti päästä isoon maailmaan pariksi päiväksi!
Paitsi että on ollut vähän köhäistä. Kuukauden kestänyt haukkova yskä ei sopisi oikein yhteen Notting Hillissä hengaamisen kanssa. Ensimmäinen lääkäri ei oikein tajunnut, että happea on vaikea saada ja mielenterveyskin rakoilee köhinän yltyessä. No, onpahan noita yksityisiäkin lääkäreitä. Ja niin kätevästi saa ajan varattua netistä! Miellyttävästi ajallaan vastaanotolle, miellytävästi sai purkaa yskäangstiaan ja miellyttävästi todettiin, että tutkitaan. Vuhuu, terveenä Tower of Londoniin!
Siis joskus muutaman vuoden päästä, huokaa hän ja poistuu paikalta 300 eurolle haikeasti kassalla vilkuttaen. London Bridge is falling down.

3 kommenttia:

  1. Jei! Blogi! Onnenpäivänen on ihana Anna Järvisen biisi. Toivottavasti yskä lähtee.....ja pääset Lontooseen.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Mie voisin tarjota siulle kakkukaffet, oi ensimmäinen blogin kommentoija <3 On hurja ja ihana tunne, kun joku oikeasti lukee, mitä saa päästään paperille.

    VastaaPoista